Hallo, welkom bij WWW.PARALDA.COM

SECTORGERICHTE PAKKETTEN

Door onze ervaring met klanten uit verschillende branches hebben we een aantal voordelige pakketten samen kunnen stellen. Naast Paralda´s kernmodules voor o.a. agenda, email en relatiebeheer, bevatten de paketten standaardmodules gericht op de dagelijkse bedrijfsvoering in de sector. Tot nu alleen weggelegd voor bedrijven met meer dan 100 medewerkers. Paralda biedt nu alle techniek waar 20 jaar doelgericht aan gewerkt is. Een compleet systeem, rendabel voor het midden- en kleinbedrijf voor een maandbedrag van € 30,00 per account.


GEEN STANDAARD SET-UP KOSTEN

De installatie van bedrijfssoftware is nooit met één druk op de knop klaar. Er moeten altijd specifieke kenmerken van het bedrijf worden ingesteld, zoals adresgegevens, email en accounts voor de gebruikers. Als u kiest voor één van onze branche-pakketten berekenen wij deze standaard set-up of configuratiekosten niet.


KORTLOPENDE CONTRACTEN EN OPZEGGEN

Bij Paralda zit u niet vast aan langlopende contracten van 24 of 36 maanden. Standaard hanteren we een eerste contractperiode van een half jaar. Daarna zijn accounts maandelijks opzegbaar.


Hieronder vindt u een korte omschrijving van de verschillende branche-pakketten.


INSTALLATIEBEDRIJVEN

Dit was Paralda´s eerste complete pakket. Ontwikkeld en getest in samenwerking met de branche. Monteurs hebben alle informatie ook op locatie binnen handbereik. Planning, route, orderinformatie, urenregistratie, materiaalverbruik en rapportage in één systeem. Modules voor boekhouding, offertes, orders en facturatie. En natuurlijk Paralda´s kernmodules voor relatiebeheer, email, agenda en archief.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.


BOUWBEDRIJVEN, HOVENIERS en KLUSBEDRIJVEN

Dit branchepakket van Paralda is gericht op de dagelijkse bedrijfsvoering inclusief planning en management van projecten. Beheers de planning van materialen en uren, maar ook de financiële kant met calculaties, offertes, facturatie en betalingen. Hou contact met leveranciers en medewerkers over de voortgang van lopend werk.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.


VERVOER

Paralda levert ook oplossingen voor goederendistributie en personenvervoer. Een soepel werkend systeem waar u op kan rekenen, ook zonder vaste internetverbinding, is wel zo fijn. Routes plannen en flexibel blijven voor een wijziging terwijl u of één van uw chauffeurs al onderweg zijn. Ritkosten boeken en verantwoorden. Offreren, factureren en betalingen controleren. Met Paralda kunt u er veel tijd mee besparen.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.


DIENSTEN

Paralda levert het punctuele archief voor adviesdiensten, advocaten, consultants en andere dienstverleners. Het unieke en innovatieve RealArchive™ en de Paralda Library zijn ontworpen voor dossieropbouw, geregistreerd bewaren en snel terug kunnen vinden van informatie en bestanden. Alles in één modulair systeem met uw relatiebeheer, email en agenda. Daarnaast heeft u beschikking over modules voor offertes, projecten, time-billing, facturatie en boekhouding.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.


ONTWERP & DESIGN

Paralda heeft in de afgelopen jaren veel kennis opgedaan in de creatieve sector. De hoeveelheid tijd die men kwijt kan zijn aan het zoeken naar projectinformatie en bestanden kan al snel enorm oplopen. Goed bijhouden van gemaakte uren en werk gestructureerd archiveren zijn daarom essentieel voor deze branche. Paralda biedt er de `tools´ voor. Namelijk RealArchive™ en Paralda Library. Alle informatie inclusief email is eenvoudig te linken aan de juiste relatie en projecten. Paralda's workorder en workflow zijn er voor de planning en voortgangscontrole van projecten.
Klik hier voor een vrijblijvende offerte.