Hallo, welkom bij WWW.PARALDA.COM

VERZORGD

Paralda biedt speciaal vormgegeven schermen. Hierdoor is het makkelijker navigeren en werkt het dus beter en prettiger. Het is mogelijk in het uiterlijk aanpassingen door te voeren vanuit een `corporate identity´.


PARALDA´S VISIE

Data maakt deel uit van het kapitaal van een onderneming. Daarom is het belangrijk om volledige controle en zeggenschap over alle data te hebben. Een goed bedrijfssysteem biedt de keuzevrijheid over welke data, hoe en waar binnnen de organisatie beschikbaar is. De modulaire applicaties zijn makkelijk te bedienen, efficiëntie bevorderend en goed beveiligd. De aanschaf van compleet bedrijfssysteem met een hoog automatiseringsniveau dient al vanaf 1 gebruiker rendabel te zijn.


MINDER BELASTING

Paralda´s oplossing is een solide bedrijfssysteem met uit modules opgebouwde (mobiele) werkplekken. Technische innovatie heeft geleid tot een flexibel en compleet systeem dat computers en netwerken minimaal belast. Minder slijtage, een aantoonbaar lager energieverbruik en de hoogste garantie op continuïteit van de dagelijkse bedrijfsvoering.