Hallo, welkom bij WWW.PARALDA.COM

VEELEISENDE PROCESSEN

De oorsprong van Paralda ligt in industriële software. Het programmeren van productielijnen en robots. Programmacode schrijven en het inrichten van netwerken voor veeleisende processen.


INTERNET

Halverwege jaren negentig kwam het internet erbij als hulpmiddel. Zelf servers en verbindingen opzetten, beveiligen en onderhouden. Voor een klant gingen we in Azië productielijnen bouwen. Door deze te voorzien van een inbelverbinding konden we vanuit Nederland de besturing verder afstemmen. In de cloud heette dat...


DATABEHEER

Eind jaren negentig werd duidelijk dat het systematisch opslaan en vindbaar houden van de steeds sneller en groter groeiende hoeveelheid data de uitdagingen voor de toekomst zou worden. We zijn de uitdaging aangegaan om met onze kennis en het vertrouwen van onze klanten een systeem te ontwikkelen dat die grote hoeveelheden data aan kan.


DATATOEPASSING

Paralda is het resultaat van jarenlange ervaring met oplossingen voor uiteenlopende sectoren. Een krachtig bedrijfssysteem met de focus op eenvoud, flexibiliteit, snelheid en toegankelijkheid. Automatisering is pas echt automatisering als de toepassing echt werk verzet en processen optimaal en efficiënt afhandelt. Paralda maakt dat waar.


INNOVATIE

De basis van Paralda´s achterliggende techniek is een efficiëntieverhogende innovatie. De gebruikers van het systeem profiteren hier dagelijks van. Nieuwe technische ontwikkelingen worden door ons gevolgd en beoordeeld of het meerwaarde kan toevoegen. Dit geldt ook voor vragen en suggesties die wij krijgen van onze klanten. Paralda is zo ontworpen dat het altijd mogelijk is extra functies aan het systeem toe te voegen. Soms kan dit al met een eenvoudige ingreep in de bestaande software. Een andere keer wordt een toepassing (op)nieuw gebouwd. Algemene updates van het systeem worden kostenloos doorgevoerd